Νέα πέργκολα αλουμινίου από τη Miba Systems

Μiba - πέργκολες τέντες

Η ανοιγόμενη πέργκολα Pergotenda Move, σας δίνει την δυνατότητα να ξεφύγετε από τις τυποποιημένες πέργκολες που γνωρίζατε μέχρι σήμερα. Χάρη στον μοναδικό και πρωτοποριακό σχεδιασμό της η Move αποτελεί μια μοντέρνα λύση για την σκίαση και στέγαση υπαίθριων χώρων. Οι επικλινείς κολώνες της δίνουν πραγματικά την αίσθηση της κίνησης, από όπου πηγάζει και το όνομά της.

Η Pergotenda Μοve διαθέτει επίσης προαιρετικά ενσωματωμένο σύστημα ηχείων και φωτισμό πάνω στις κολώνες, κινητή υδρορροή καθώς και επιπλέον αρθρώσεις στο κάτω μέρος.

Ο σκελετός αλουμινίου είναι επεξεργασμένος κατά DIN 50939, ηλεκτροστατικά βαμμένος σύμφωνα με τα ποιοτικά standards της “Qualicoat”. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα η κατασκευή να παραδοθεί επιχρωμιομένη, προσφέροντας μια μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση.
Ο καμβάς Eclissi είναι κατασκευασμένος από 1100Dtex πολυεστερικό φίλμ, επενδεδυμένος από ένα στρώμα PVC στο πάνω και στο κάτω μέρος. Είναι αυτοσβηνόμενος (Fire Protection Class 2), αδιαφανής και απόλυτα στεγανός. Στο κάτω μέρος, που είναι ορατό, ο καμβάς είναι ελαφρός ανάγλυφος δίνοντας της εντύπωση του υφάσματος.
Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: