Πέργκολα Αλουμινίου Kubo

Miba - pergoles - tentes

H Pergotenda Kubo είναι ένα αυτοφερόμενο σύστημα ανοιγόμενης πέργκολας, προσαρμοσμένο στις διαστάσεις σας, για την προστασία από τον ήλιο και την βροχή. Αποτελείται από πέργκολα αλουμινίου και μηχανισμό τέντας με πτυσσόμενο καμβά. Οι επικλινείς τύποι εγγυώνται αντοχή σε αέρα 8 μποφόρ, ενώ οι επίπεδες σε 6 μποφόρ (ανώτερο του Class3 – UNI EN 13561).

Ο σκελετός αλουμινίου είναι επεξεργασμένος κατά DIN 50939, ηλεκτροστατικά βαμμένος σύμφωνα με τα ποιοτικάstandards της “Qualicoat”. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα η κατασκευή να παραδοθεί επιχρωμιομένη, προσφέροντας μια μοναδική και ξεχωριστή εμφάνιση.

Ο καμβάς Eclissi είναι κατασκευασμένος από 1100Dtex πολυεστερικό φίλμ, επενδεδυμένος από ένα στρώμα PVC στο πάνω και στο κάτω μέρος. Είναι αυτοσβηνόμενος (Fire Protection Class 2), αδιαφανής και απόλυτα στεγανός. Στο κάτω μέρος, που είναι ορατό, ο καμβάς είναι ελαφρός ανάγλυφος δίνοντας της εντύπωση του υφάσματος.

To σύστημα χρησιμοποιεί υδρορροή ενσωματωμένη στον μέσα στον αλουμίνιο σκελετό, και από τις κολώνες της πέργκολας απορρέουν τα νερά της βροχής, χωρίς να χρειάζονται επιπλέον σωλήνες που θα επηρεάσουν την αισθητική της κατασκευής.

Miba Systems – Τέντες – Πέργκολες – Συστήματα σκίασης

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: