Συνθέσεις επίπλων από την Plan Act

Συνθέσεις Επίπλων Plan ActΗ Plan Act ερευνά και αναζητά τις νέες τάσεις και στις συνθέσεις επίπλων. Οι συνθέσεις μας ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία αισθητικής και υλικών με τα έπιπλα κουζίνας, τις ντουλάπες και τα έπιπλα μπάνιου.

Οι συνθέσεις τοίχου αποτελούν μια διαρκή ανανέωση υλικών, τρόπου σκέψεις και σχεδιασμού και διαθέτουν τις δικές τους ιδιαίτερες εφαρμογές φωτισμού.

Και σ’ αυτόν τον τομέα εμείς αναπτύσσουμε και εξελίσσουμε τα προϊόντα μας και φυσικά η βαρύτητα που δίνουμε στην ποιότητά μας παραμένει και εδώ βασική μας αρχή. Ο τρόπος που ελισσόμαστε και εξελισσόμαστε αποτυπώνεται στις επιτοίχιες συνθέσεις μας, ενώ το αποτέλεσμα αποδεικνύει πόσο εύκολο είναι για μας να παρουσιάσουμε ένα τέλειο έπιπλο!

Η Plan Act μέσα από τις εφαρμογές τοίχου και τις συνθέσεις επίπλων τοίχου, αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο των ικανοτήτων της στο σχεδιασμό αυτών των κατασκευών. Μοντέρνες οριζόντιες γραμμές, λείες και ομοιόμορφες επιφάνειες, χωρίς χρήση πόμολων, συνδυασμός στοιχείων με ατέλειωτες δυνατότητες. Γραμμές πάντα καθαρές, με τέλειο φινίρισμα. Πολυτελή υλικά, μεγάλη λειτουργικότητα, συνθέσεις που εύκολα προσαρμόζονται στον κάθε χώρο.

Επωφεληθείτε και αποθηκεύστε το όνομά μας για να το χρησιμοποιήσετε όταν θα έχετε την ανάγκη ενός τέλειου και ιδανικά λειτουργικού επίπλου για το σαλόνι σας.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: