Έπιπλα μπάνιου με την υπογραφή της Plan Act

epipla mpaniou plan act Η Plan Act είναι ειδική στο να δημιουργεί θετικά συναισθήματα και στα έπιπλα μπάνιου. Θεωρούμε τους χώρους του μπάνιου πολύ σημαντικούς για τις κατοικίες.

Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνιση των κατασκευών μας και ανανεώνουμε συνεχώς τις σειρές μας, ώστε μέσα από τη επιλογή να βρείτε το δικό σας, ιδανικό έπιπλο μπάνιου. Προσφέρουμε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να στεγάσουμε τα όνειρά σας και στους χώρους αυτούς, με έπιπλα τέλειας εφαρμογής και σύγχρονου design. Η εξειδικευμένη εμπειρία μας, σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε απεριόριστους συνδυασμούς ποιοτήτων και υλικών. Έτσι μπορούμε με τη δική σας συμμετοχή, να σχεδιάσουμε και να κατασκευάσουμε το δικό σας ονειρικό έπιπλο μπάνιου.

Τα έπιπλα μπάνιου Plan Act διακρίνονται για την κομψότητα και τον έξυπνο σχεδιασμό τους. Στους χώρους των επίπλων μπάνιου, συνήθως δεν υπάρχει η άνεση μεγάλων διαστάσεων. Οφείλουμε, στον περιορισμένο χώρο που κάθε φορά διατίθεται, να εκφράσουμε τη διαφορετικότητά μας και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας. Προτείνουμε υλικά που να έχουν διάρκεια, να είναι βολικά στη χρήση, να συντηρούνται με χαμηλό κόστος, με στόχο τα έπιπλά σας, να αποτελούν… ένα πολύτιμο πετράδι μέσα στο χώρο του μπάνιου.

Το έπιπλο μπάνιου, σε καμία περίπτωση δεν είναι υποδεέστερο από τα υπόλοιπα έπιπλα των κατοικιών. Με αυτή τη φιλοσοφία στο μυαλό μας, δημιουργήσαμε ένα σύνολο εφαρμογών σε έπιπλα μπάνιου κλασικά, ή minimal, που διαθέτουν κάθε φορά τη δυνατότητα να αναδεικνύουν την έντονη παρουσία τους στο χώρο.

Υλικά με τα οποία δουλεύουμε στη συγκεκριμένη κατηγορία είναι, καπλαμάδες σε μεγάλη ποικιλία (δρυς, τικ, καρυδιά, ζεμπράνο κ.ά.), λάκες, και γυαλί. Όλα αυτά τα υλικά καλύπτονται από πάγκους ξύλινους, μαρμάρινους, χαλαζιακούς, και corian. Από χαλαζία, μάρμαρο και corian, μπορούμε επίσης να έχουμε και τους νιπτήρες μας.

Το έγχρωμο γυαλί είναι επίσης ένα υλικό που έχει πάντα εξέχουσα θέση στους πάγκους των επίπλων μπάνιου και πάντα τοποθετείται securite.

Plan Act – Έπιπλα ΜπάνιουΈπιπλα ΚουζίναςΈπιπλα Επαγγελματικών Χώρων

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: