Φωτισμός και πάγκοι κουζίνας από τη Plan Act

Πάγκοι κουζίνας

Epipla kouzinasΠολύ σημαντικό για ένα έπιπλο κουζίνας είναι το υλικό του πάγκου. Οι σύγχρονες τάσεις της αγοράς διαθέτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, με επιλογές για χρήση τεχνομαρμάρων, φυσικών γρανιτών ή και χαλαζιακών πάγκων. Την κατηγορία αυτή (χαλαζίες), έχουμε την πολυτέλεια να την συνδυάσουμε άψογα με μια minimal κουζίνα. Τα μάρμαρα, φυσικά είτε τεχνομάρμαρα, όπως και τους φυσικούς γρανίτες, τα παντρεύουμε αρμονικά με τις country κουζίνες.

Φωτισμός κουζίνας

Σχεδιάζοντας το χώρο σας μαζί μας, θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια καλύτερη, πιο ολοκληρωμένη αντίληψη του χώρου σας, έτσι ώστε να επιλέξετε τον κατάλληλο φωτισμό. Είτε αυτός είναι εμφανής φωτισμός (spot. λάμπες απλές, λάμπες αλογόνου, ράγες φωτισμού, φθορίου, led, κ.ά.) είτε είναι κρυφός φωτισμός.

Ο κρυφός φωτισμός κουζίνας με συστήματα led, γύψινες κατασκευές ή με νέον λάμπες, πραγματοποιείται για να κάνει ένα έπιπλο κουζίνας ακόμα πιο ενδιαφέρον, ακόμα πιο ελκυστικό και πιο λειτουργικό.

Ο χώρος της κουζίνας, αποτελεί ένα σημαντικό δωμάτιο της κάθε κατοικίας. Απαιτείται λοιπόν να υπάρχουν ολοκληρωμένα συστήματα φωτισμού με διαφορετικές εφαρμογές και είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν σημεία με σκιές. Επίσης πρέπει στη μελέτη φωτισμού να συνυπολογιστεί και η απορροφητικότητα του φωτός από τις ξύλινες εφαρμογές μας, ανάλογα με τον τύπο του ξύλου.

Ο φωτισμός, σε όλα τα επίπεδα τοποθέτησής του, και σε όλους τους τόνους (ζεστούς ή κρύους), πρέπει να μην δημιουργεί σκιές, ώστε να κάνει το έπιπλο ακόμα πιο ευπαρουσίαστο.

Όλα αυτά όμως αντιμετωπίζονται αποτελεσματικά από την εταιρία μας, σε καθημερινή βάση. Επιλέξτε λοιπόν για το έπιπλο κουζίνας την Plan Act.

Plan Act – Κουζίνα Έπιπλα Κουζίνας

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: