Σκίαστρα αιθρίων χώρων από την Miba Systems

Σκίαστρα Airomatic PS4000 / PS4500

AiromaticΕνα εξωτερικά τοποθετημένο σκίαστρο για αίθρια, γυάλινες οροφές και παράθυρα οροφής. Ιδιαίτερα ενδεδειγμένο για μικρές και μεσαίες επιφάνειες. Τοποθετείται εύκολα ακόμα και σε περίπλοκες κατασκευές. Όπως στους τύπους Targa και Arcada, το τέντωμα του πανιού επιτυγχάνεται με την χρήση εμβολοελατηρίου.

Σκίαστρα Targa PS6000 / Targa-Plus PS6100

TargaΓια μεγάλες και περίπλοκες γυάλινες οροφές και κατασκευές. Οι οδηγοί μπορούν να μετακινηθούν προς τα μέσα, επιτρέποντας να σκιαστούν και παράγωνες οροφές. Η Targa Plus PS6100 διατίθεται με την πατενταρισμένη “Plus Technology” (τηλεσκοπικοί οδηγοί). Αυτό επιτρέπει την προέκταση του υφάσματος μέχρι 140 εκατοστά έξω από το αίθριο.

Σκίαστρα Arcada PS3000 / Arcada-Plus PS3300

ArcadaΜια τέντα ειδικά σχεδιασμένη για να σκιάζει την οροφή και τις κάθετες πλευρές του αιθρίου. Χρησιμεύει και σαν κουρτίνα. Ο οδηγοί μπορούν να περιλαμβάνουν μια ή περισσότερες καμπύλες. Η Arcada Plus PS330 είναι σχεδιασμένη για μεγάλες ή αυτοφερόμενες κατασκευές.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: