Απίστευτες ανοιξιάτικες προσφορές στα καταστήματα Leroy Merlin

Το τελευταίο και super-ανοιξιάτικο Newsletter της Leroy Merlin είναι γεγονός. Η Άνοιξη έφτασε και ήρθε επιτέλους η στιγμή να προετοιμάσετε τον κήπο, την αύλη ή το μπαλκόνι σας για την καινούργια αυτή πολύχρωμη εποχή! (Κάντε κλικ στον συνδεσμο που ακολουθεί για να δείτε το πλήρες Newsletter.)

Στη Leroy Merlin θα βρείτε όλα όσα είναι πιθανόν να χρειαστείτε για να δόσετε χρώμα στον κήπο ή το μπαλκόνι σας, σε απίστευτες τιμές και σε τεράστια ποικιλία. Επίσης θα βρείτε την εξειδικευμένη ομάδα μας που θα σας ακούσει και θα σας συμβουλεύσει ώστε να πραγματοποιήστε τις όποιες εργασίες σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ρίξτε  μια ματιά  στο online  Φυλλάδιο Προσφορών μας για να πάρετε μια ιδέα.

Ειδικά με την ευκαιρία της Άνοιξης η Leroy Merlin ετοίμασε για σας μια σειρά από έντυπα με πληροφορίες φροντίδας και συμβουλές για την περιποίηση των αγαπημένων σας φυτών. Μπορείτε να τα δείτε και να τα διαβάσετε online στην ιστοσελίδα μας στην κατηγορία Έντυπα Καλλιέργειας.

Leroy Merlin… Με δύο λέξεις φτιάχνεις κήπό!

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: