Πέργκολες αλουμινίου από τη Miba Systems

Iridium – Πέργκολα Αλουμινίου

CoverpactΠέργκολα αλουμινίου με μηχανισμό Pergotenda για την σκίαση υπαίθριων χώρων. Με δυνατότητα προσαρμογής περιμετρικά νάιλον Ermetika ή επάλληλων συρόμενων κουφωμάτων.

H Pergotenda Iridium είναι ένα ανοιγοκλειόμενο σύστημα στέγασης, προσαρμοσμένο στις διαστάσεις σας, για την προστασία από τον ήλιο και την βροχή. Αποτελείται από πέργκολα αλουμινίου και μηχανισμό με πτυσσόμενο καμβά. Οι επικλινείς τύποι εγγυώνται αντοχή σε αέρα 8 μποφόρ, ενώ οι επίπεδες σε 6 μποφόρ.

Millenium – Πέργκολα Αλουμινίου

MilleniumΜοντέρνα πέργκολα αλουμινίου με μηχανισμό σε απόχρωση inox. Πρόκειται για κατασκευή υψηλού σχεδιασμού και αισθητικής που αφορά πολυτελείς κατοικίες, ξενοδοχεία, εστιατόρια ή καφετέριες που επιθυμούν κάτι “διαφορετικό”.

H Pergotenda Millenium είναι ένα ανοιγοκλειόμενο σύστημα στέγασης, προσαρμοσμένο στις διαστάσεις σας, για την προστασία από τον ήλιο και την βροχή. Αποτελείται από πέργκολα αλουμινίου και μηχανισμό με πτυσσόμενο καμβά. Οι επικλινείς τύποι εγγυώνται αντοχή σε αέρα 8 μποφόρ, ενώ οι επίπεδες σε 6 μποφόρ

Pergotenda Exyl – Πέργκολα Αλουμινίου

Πέργκολα ExylΗ πέργκολα αλουμινίου Pergotenda® Exylσχεδιάστηκε όπου απαιτείται ένα σύστημα σκίασης με την μικρότερη δυνατή αισθητική παρεμβολή, ικανό να κατασκευαστεί στις επιθυμητές διαστάσεις.

Η Pergotenda® Exyl, είναι ένα σύστημα ανοιγόμενης πέργκολας που χαρακτηρίζεται από λιτό και διακριτικό σκελετό του.

Κατασκευάζεται μόνο σε επίπεδη μορφή και σκοπό έχει την προστασία από τον ήλιο και την βροχή χωρίς να επηρεάσει την αισθητική του χώρου.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: