Τέντες Κασσέτες Miba Systems

Τέντα Κασσέτα Mesabox S9170

MesaboxΗ Mesabox είναι μια καλαίσθητη τέντα ιδανική για ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους μεγάλων διαστάσεων. Η λεπτή τέντα κασσέτα είναι εφοδιασμένη με το πατενταρισμένο σύστημα τηλεσκοπικών βραχιώνων Stoboscope. Η συμπαγής κατασκευή της αυτοφερόμενης κασσέτας δίνει στην Mesabox ιδιαίτερο αισθητικό σχεδιασμό.

Τέντες Κασσέτες Tendabox S8170

TendaboxΟ τύπος Tendabox αποτελείται από μια εντελώς κλειστή κασσέτα, στρογγυλεμένες γραμμές και στιβαρό σχεδιασμό. Το καλαίσθητο κουτί τοποθετείται με ειδικά στηρίγματα στον τοίχο ή στην οροφή. Προστατεύει την τέντα όταν είναι μαζεμένη από τον αέρα, τις καιρικές συνθήκες και εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Τέντες Κασσέτες Casabox S7170

CasaboxΕνα πολύ μικρό και διακριτικό κουτί με εύκολη εγκατάσταση και εξαιρετική σχέση κόστους/ποιότητας. Οι μικρές του διαστάσεις το καθιστούν ιδανικό για μπαλκόνια. Τοποθέτηση σε τοίχο ή οροφή.

Τέντα Κασσέτα Select Box S8250

Selectbox

Η τέντα κασσέτα Select box, σε αντίθεση με όλες τις υπόλοιπες κασσέτες δεν κρύβει τα μπράτσα. Το κουτί της προφυλάσει μόνο το πανί ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε μεγάλες επιφάνειες και να έχει μεγαλύτερη αντοχή στον αέρα.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: