Ξύλινες Πέργκολες από τη Miba Systems

Pergotenda 45 – Ξύλινη Πέργκολα

Pergotenda 45Η ξύλινη πέργκολα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επαγγελματικούς όσο και για ιδιωτικούς χώρους και κατασκευές με μέγιστη προβολή μέχρι 6 μέτρα. Απαιτείται στήριξη σε τοίχο και είναι έτοιμη να υποδεχθεί πλευρικά νάυλον ή πτυσσόμενα κρύσταλλα για την περιμετρική στεγάνωση του χώρου.

 

 

Pergotenda 60 – Ξύλινη Πέργκολα

Pergotenda 60Με πιο ενισχυμένο σκελετό ικανό να στεγάσει χώρους με προβολή μέχρι και 8 μέτρα η Pergotenda 60 εξοπλισμένη με υδρορροές και προστατευτικά στέγαστρα προσφέρει απόλυτη στεγανότητα σε συνάρτηση με υψηλή αισθητική.

 

 

 

Pergotenda 100 – Ξύλινη Πέργκολα

Pergotenda 100Η αυτοφερόμενη “εγκιβωτισμένη” Pergotenda 100 δίνει λύση σε περιπτώσεις που η κλίση της πέργκολας δεν πρέπει να είναι ορατή. Περικλείει τους οδηγούς μέσα σε ένα καλαίσθητο ξύλινο “κιβώτιο” δίνοντας την δυνατότητα δημιουργίας αρχιτεκτονικά μοναδικών χώρων, μεγιστοποιώντας τις διαστάσεις κάλυψης καθώς και την μορφή της εκάστοτε κατασκευής.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: