Πέργκολες με ξύλινο σκελετό από τη Miba Systems

Pergotenda 120 –  Ξύλινη Πέργκολα

Pergotenda 120Η αυτοφερόμενη δίριχτη Pergotenda 120 αποτελεί ένα δείγμα απαράμιλλου συνδυασμού αισθητικής, υψηλής ποιότητας κατασκευής και λειτουργικότητας. Χωρίς περιορισμούς ο τύπος αυτός μπορεί να ικανοποιήσει και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις. Ο ενισχυμένος σκελετός από σύνθετη σκανδιναβική ξυλεία προσδίδει ιδιαίτερη αίγλη στους χώρους που στεγάζει.

 

Τwin 4/7 – Ξύλινη Πέργκολα

Pergotenda Twin4Η ξύλινη πέργκολα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επαγγελματικούς όσο και για ιδιωτικούς χώρους και κατασκευές με μέγιστη προβολή μέχρι 4 ή 7 μέτρα ανάλογα με τον τύπο. Απαιτείται στήριξη σε τοίχο και είναι χαρακτηριστικό το μοντέρνο design της καθώς και το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα.

 

Arko – Ξύλινη Πέργκολα

Pergotenda Twin4Η ξύλινη πέργκολα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για επαγγελματικούς όσο και για ιδιωτικούς χώρους και κατασκευές με μέγιστη προβολή μέχρι 4 μέτρα. Απαιτείται στήριξη σε τοίχο και δεν χρειάζονται κολώνες.

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: