Έπιπλα Κουζίνας Synthesis από την Plan Act

Ανάλυση Κουζίνας:

Στα βάσεως και στα ψηλά στοιχεία, το υλικό είναι συνθετικό σε τόνους καρυδί. Αυτό έκανε το χώρο ζεστό και προσεγγίσιμο. Στα κρεμαστά ντουλάπια χρησιμοποιήθηκε γυαλί με αντανάκλαση σε τόνους σαμπανιζέ. Ο συνδυασμός του ξύλου και του συγκεκριμένου γυαλιού ήταν μοναδικός. Επιλέχθηκε ένα πολύ όμορφο και πρακτικό στη χρήση πόμολο.

Πάγκοι:

Συνθετικός της Duropal σε πάχος 0.04m και σε σκούρο καφέ χρώμα. Ιδανικά συνδυάστηκε και το πλακάκι στον τοίχο, στον ίδιο τόνο. Δημιουργήθηκε μια δυνατή αντίθεση ανάμεσα στα βάσεως και στα κρεμαστά ντουλάπια.

Μηχανισμοί:

Μεντεσέδες, συρτάρια και αξεσουάρ συρταριών της BLUM.

Μελέτη σχεδιασμού:

Το ζευγάρι των πελατών μας, πολύ νέo και με ωραίες ιδέες, ήταν σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας πολύ θετικό. Επιθυμούσαν ένα έπιπλο μοντέρνο, αλλά όχι ψυχρό. Όλες οι επιλογές έγιναν με γνώμονα ενός επίπλου που τοποθετώντας το, να είναι ζεστό και συγχρόνως πρακτικό. Είναι τιμή για ένα κατάστημα σαν το δικό μας, να έχει τέτοια ποιότητα πελατών. Ευχαριστούμε για την συνεργασία μας αυτή.

Plan Act- Έπιπλα ΚουζίναςΈπιπλα Κουζίνας Προσφορές

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: