Τσάντες φιλικές προς το περιβάλλον από τη Leroy Merlin

Στα πλαίσια του προγράμματος Κοινωνικής, Οικονομικής και Περιβαλλοντικής Υπευθυνότητας στη  Leroy Merlin, και σε συνέχεια έρευνας και ανάλυσης, παρατηρήσαμε ότι το 2011 στα καταστήματά μας «προσφέραμε» στους πελάτες μας και στον πλανήτη 39 τόνους πλαστικής σακούλας!

Οι πλαστικές κοινές σακούλες παρασκευάζονται από παράγωγα πετρελαίου, και καθώς καίγονται στις χωματερές απελευθερώνουν τοξικές ουσίες και αέρια. Οι ουσίες αυτές βλάπτουν την υγεία των ανθρώπων και ενισχύουν το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
***Χρειάζονται 8145 δέντρα για να απορροφήσουν σε ένα χρόνο τους 234 τόνους διοξειδίου του άνθρακα που παρήγαν οι 39 τόνοι σακούλας.

Με αυτό το σκεπτικό στη Leroy Merlin καταργήσαμε σταδιακά τις πλαστικές σακούλες από τα καταστήματα μας, ενημερώνοντας τους πελάτες μας αρκετούς μήνες πριν για την καλύτερη δική τους εξυπηρέτηση.

Αντικαταστήσαμε τις πλαστικές σακούλες με την επαναχρησιμοποιούμενη EcoΤσάντα σε 2 διαφορετικά μεγέθη. Με την προσοχή μας στραμμένη στην ποιότητα, και στην αισθητική σχεδιάσαμε όμορφα σχέδια και λογότυπα με ένα δυνατό οικολογικό μήνυμα “Μαζί για ένα καλύτερο περιβάλλον”.

Η επιλογή του προμηθευτή μας και της νέας επαναχρησιμοποιούμενης EcoΤσάντας έγινε βάση της ποιότητας και της αντοχής της τσάντας και των υλικών που την αποτελούν.

Έτσι σας εγγυόμαστε με σιγουριά ότι μπορείτε να κρατήσετε τις EcoΤσάντες για μία ζωή!
Και αν για κάποιο λόγο που δεν μπορέσαμε να προβλέψουμε, η τσάντα χαλάσει, μπορείτε να την επιστρέψετε στο κατάστημα και θα σας χαρίσουμε δωρεάν μία καινούργια!

Leroy Merlin – Κατασκευές – ΟικοεπιλογέςΦωτοβολταϊκά

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: