Το όραμα της Leroy Merlin για την βιώσιμη ανάπτυξη

Ένας κόσμος που «αναπτύσσεται διαρκώς» σηματοδοτεί έναν κόσμο ειρηνικό και σε έναν πλανήτη βιώσιμο. Κάθε ένας μπορεί να έχει ελπίδα για τον εαυτό του αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Στη Leroy Merlin συμμετέχουμε ενεργά ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΙΚΑ στην  κουλτούρα ΜΑΣ την Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Στόχος μας, η συνολική αλλαγή στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας σε  Ελλάδα και  Κύπρο. Στοχεύουμε να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής, να μειώσουμε ΤΟ ενεργειακό μας αποτύπωμα, να αναπτύξουμε ΤΙΣ πράσινες τεχνολογίες, να υποστηρίξουμε ΕΝΕΡΓΑ την Ελληνική Οικονομία.

Στη  Leroy Merlin  προσφέρουμε προϊόντα Βιώσιμης Ανάπτυξης που επιτρέπουν την εξοικονόμηση ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ και ΝΕΡΟΥ και ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ εκείνα που ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και την ΥΓΕΙΑ του καταναλωτή.

Εγγυημένος παράγοντας επιτυχίας: οι ΆΝΘΡΩΠΟΙ μας, μία πολυδιάστατη ομάδα εκπαιδευμένη και κινητοποιημένη που εξηγεί και αποδυκνείει τα οφέλη των προϊόντων μας στους πελάτες παραμένοντας ταυτόχρονα παραδειγματική στην κατανάλωση πόρων και κεφαλαίων για ιδία χρήση.

Σήμερα, έχει ήδη ξεκινήσει η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ των συνεργατών αλλά και η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  των πελατών μας γύρω από την Βιώσιμη Ανάπτυξη. Επιλέγουμε να κάνουμε τοπικές ενέργειες με συγκεκριμένα προγράμματα για το περιβάλλον και για πληθυσμούς με ειδικές ανάγκες και συνθήκες διαβίωσης. Αναπτύσσουμε την ανακύκλωση, σταματούμε τις πλαστικές σακούλες και αντικαθιστούμε με εναλλακτικές λύσεις.

Leroy Merlin – Οικοεπιλογές – Φωτοβολταϊκά

Advertisements

About eorama
Owner & director of e-orama.com internet marketing agency in Athens Maroussi Greece. Primary activities is building and maintaining SEO websites

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: